Hotel i Restauracja Dębianka

Informujemy że w dniu 11.05.2025

 Restauracja   z powodu rezerwacji

będzie

nieczynna

za utrudnienia przepraszamy

Rezerwacja



    Hotel Dębianka: Restauracja, Catering, Wesela, Dla firm

    Hotel i Restauracja Dębianka

    W najbliższą niedzielę 11.05.2025 z powodu rezerwacji restauracja będzie nieczynna.

    Za utrudnienia przepraszamy

    Rezerwacja



      Hotel Dębianka: Restauracja, Catering, Wesela, Dla firm

      Hotel i Restauracja Dębianka

      Rezerwacja



        Hotel Dębianka: Restauracja, Catering, Wesela, Dla firm

        Hotel i Restauracja Dębianka

        Rezerwacja



          Hotel Dębianka: Restauracja, Catering, Wesela, Dla firm

          Hotel i Restauracja Dębianka

          Rezerwacja



            Hotel Dębianka: Restauracja, Catering, Wesela, Dla firm

            Hotel i Restauracja Dębianka

            Wycieczki szkolne – cennik 06-12.2025.

            Obiady dla dzieci (mniejsze porcje):

            Sama zupa 12,00 zł

            Samo II danie 21,00 zł + kompot 4 zł = 25 zł

            Zupa i II danie  28,00zł + kompot 4 zł = 32 zł

            Pierogi 1szt – 2,70zł

            Same frytki, ketchup  – 12,00zł

            Deser – 14,00zł

            Kompot  – 4,00zł

            Obiady powiększone  (dla dorosłych) :

            Sama zupa – 16,00 zł

            Samo II danie  – 30,00zł + kompot 4zł = 34,00zł

            Zupa i II danie 43,00zł + kompot 4zł = 47,00zł

            Pierogi 1szt – 2,70zł

            Same frytki, ketchup – 16,00zł

            Deser – 17,00zł

            Kompot  – 4,00 zł

            Zupa – rosół drobiowy lub zupa pomidorowa

            II danie  – np. filet z piersi kurczaka panierowany lub pierś kurczaka zapiekana z pomidorem i mozarellą lub schab pod pierzynką pieczarkowo-serową, frytki lub ziemniaki gotowane, surówka z marchewki z jabłkiem lub buraczki

            Deser : np. szarlotka lub w-z

            Każdemu autokarowi powyżej 40 uczestników przysługuje 2 gratisy.

            Zapraszamy

            Rezerwacja



              Hotel Dębianka: Restauracja, Catering, Wesela, Dla firm

              Hotel i Restauracja Dębianka

              Nasza Restauracja to nie tylko idealne miejsce na rodzinny obiad lecz zorganizowane u nas wesele, komunia, chrzciny, urodziny czy studniówka na długo pozostaną w pamięci gości za sprawą wyszukanego menu i niepowtarzalnej atmosfery.

              Do każdego zamówienia podchodzimy indywidualnie, służymy zawsze poradą i staramy się dostosować menu, wystrój sali czy stołu do oczekiwań Klienta.

              Poniżej przedstawiamy przykładowe menu na przyjęcie okolicznościowe :

              I Zupy :

              1. rosół drobiowy z makaronem
              2. krem z pieczarek z grzankami ziołowymi
              3. kolorowa zupa jarzynowa na rosole z lanymi kluseczkami
              4. aksamitna zupa kalafiorowo-serowa z prażonymi pestkami dyni
              5. krem z pieczonych papryk i pomidorów z grzanką parmezanową
              6. zupa grzybowa zabielana z warzywami i domową zacierką

              II Dania główne :

              1. medalion schabowy zapiekany pod pierzynką z  pomidorów, pieczarek, bazylii i mozarelli
              2. polędwiczki wieprzowe na podgrzybkach w śmietanie lub w szynce szwarcwaldzkiej na sosie z suszonych pomidorów
              3. roladka drobiowa faszerowana kolorowymi jarzynami w delikatnym sosie cytrynowo- koperkowym lub

              ze szpinakiem i serem feta w sosie z białego wina

              1. kąski z piersi kurczaka z w chrupiącej panierce
              2. pieczeń wieprzowa w sosie myśliwskim.
              3.  panierowana lub duszona kieszonka schabowa z farszem z pieczarek i sera
              4. pierś kurczaka faszerowana mozarellą, pomidorem i bazylią

              z kremowym sosem z suszonych pomidorów, czosnku, oregano i parmezanu

              III Dodatki do dania głównego :

              1. ziemniaki gotowane z koperkiem
              2. ryż zapiekany z warzywami
              3. kopytka szpinakowe
              4. frytki lub pieczone ziemniaczki
              5. kluski śląskie
              6. zestaw surówek (marchewka z jabłkiem, buraczki, surówka z białej kapusty)

              IV  Dania gorące dodatkowe (1 do wyboru)

              1. bogracz (gulasz wieprzowy z pomidorami, papryką, pieczarkami i kluseczkami)
              2. pieczona karkówka z cebulką na kapuście zasmażanej i z opiekanymi ziemniaczkami
              3. pierś kurczaka w kremowym sosie śmietanowo-musztardowo-miodowym podana z puree ziemniaczanym i surówką
              4. gyros ( wieprzowina po grecku tzatzyki, ryż, frytki, surówka z kapusty )
              5. paluszki drobiowe w panierce orzechowej na podgrzybkach w śmietanie w towarzystwie makaronu farfalle i fasolki szparagowej
              6. barszcz czerwony z krokietem lub z babeczkami lub z pasztecikami

               V Sałatki ( do wyboru 2 rodzaje ):

              1. wielowarzywna (100g )
              2. grecka (100g )
              3. z pieczarkami i szynką (100g )
              4. z selerem naciowym, orzechami, kurczakiem i mandarynkami (100g )
              5. z pieczonym burakiem, rukolą , sałatą rzymską, pomarańczami, karmelizowanymi orzechami i fetą ( 100g )
              6. z marynowaną gruszką, sałatą lodową , grillowaną cukinią , rukolą ,szpinakiem , serem pleśniowym, granatem i szynką szwarcwaldzką ( 100 g )
              7. sałatka z kabanosami, fasolką, szalotkami, porem i kukurydzą( 100g )
              8. sałatka gyros z kurczakiem ( 100g )

              VI   Zakąski ( 8 do wyboru ) :

              1. półmiski pieczonych mięs i wędlin ( faszerowane mięsa, szynki, kabanosy )
              2. roladki z pieczonego schabu z musem chrzanowym
              3. koreczki z pomidorków koktajlowych, mozarelli i bazylii
              4. sakiewki naleśnikowe z sałatką gyros na dipie pomidorowym
              5. łódki z cykorii z wędzonym łososiem i twarożkiem ziołowym
              6. muszle makaronowe faszerowane sałatką z tuńczyka
              7. galaretki wieprzowe lub drobiowe
              8. śledzie po japońsku, cygańsku lub koreczki
              9. mini burgery z chrupiącym kurczakiem
              10. smalczyk domowy
              11. tortille z sosem czosnkowym, warzywami i kurczakiem
              12. roladki z grillowanej cukinii z twarożkiem pomidorowym
              13. babeczki z musem z wędzonego łososia
              14. chleb własnego wypieku z czarnuszką

              VII Napoje, ciasta , owoce

              1. napoje zimne (soki 100%, coca cola, mineralna z cytryną i miętą) bez limitu
              2. napoje gorące bez limitu
              3. ciasto, ciasteczka
              4. owoce

              Cena – 200,00zł /osoba dorosła, dziecko 30% rabatu

              W cenie : dekoracja – żywe kwiaty, pokrowce na krzesła, bieżniki, kącik zabaw dla dzieci, możliwość korzystania z ogrodu

              Rezerwacja – zadatek 300,00zł, reszta po przyjęciu

              Podanie dokładnej liczby gości – 4 dni przed przyjęciem

              Zapraszamy !

              Rezerwacja



                Hotel Dębianka: Restauracja, Catering, Wesela, Dla firm

                Hotel i Restauracja Dębianka

                Informujemy, że z powodu dużego zainteresowania już zakończyliśmy przyjmowanie zamówień.

                Rezerwacja



                  Hotel Dębianka: Restauracja, Catering, Wesela, Dla firm

                  Hotel i Restauracja Dębianka

                  Informujemy, że z powodu rezerwacji restauracja w dniu 17.08.2024 będzie nieczynna

                  Za utrudnienia przepraszamy.

                  Rezerwacja



                    Hotel Dębianka: Restauracja, Catering, Wesela, Dla firm

                    Hotel i Restauracja Dębianka

                     

                    MENU NA PRZYJĘCIE KOMUNIJNE W 2024 ROKU :

                    I Zupy ( 1 do wyboru ) :

                    1. rosół drobiowy z kurczaka i kaczki z makaronem
                    2. krem szparagowy z grzankami ziołowymi i chipsami z boczku
                    3. wiosenna zupa z różyczkami brokuła, kalafiora i minimarchewką na rosole z lanymi kluskami

                    II Dania główne ( 1 do wyboru ) :

                    1. polędwiczki wieprzowe w sosie z dodatkiem suszonych pomidorów
                    2. kieszonki drobiowe faszerowane pieczarkami i serem panierowane lub duszone na winnym sosie z kolorowym pieprzem
                    3. soczysty i aromatyczny schab pieczony w ziołach z sosem grzybowym
                    4. roladka z indyka ze szparagami i camembert otulona bekonem z delikatnym sosem holenderskim

                    Dla dzieci :

                    1. Chrupiące nugetsy z polędwiczek drobiowych
                    2. Klopsiki wieprzowe w sosie śmietanowo-koperkowym
                    3. Pierożki „ruskie” z masłem

                    III Dodatki do dania głównego :

                    1. wczesne ziemniaki z koperkiem
                    2. mini kopytka szpinakowe lub tradycyjne
                    3. kluski śląskie
                    4. frytki

                    zestaw surówek dla każdego (buraczki z chrzanem, surówka colesław, mizeria z ogórków)

                    dla dzieci : surówka z marchewki z jabłkiem

                    IV  Dania gorące dodatkowe ( 1 do wyboru )

                    1. karkówka z pieca podana na kapuście zasmażanej z pieczonymi ziemniakami
                    2. pierś kurczaka zapiekana z mozarellą i pomidorem podana z puree ziemniaczano-marchewkowym, sosem musztardowo-miodowym i mixem sałat z winegrette
                    3. barszcz czerwony z babeczkami z kruchego ciasta z kurczakiem i pieczarkami lub kiełbaskami w cieście francuskim
                    4. buef strogonoff

                    Dla dzieci : pizza z szynką i serem lub naleśniki z konfiturą truskawkową, bitą śmietaną i owocami

                    V Sałatki ( do wyboru 2 rodzaje ):

                    1. wielowarzywna (100g)
                    2. grecka (100g)
                    3. cezar – z kurczakiem, sałatą, pomidorkami, grzankami i sosem jogurtowym
                    4. z tortelini, porem, serem, szynką, papryką, kukurydzą i ogórkiem z sosem czosnkowo-jogurtowym
                    5. z marynowaną gruszką, mixem sałat, gorgonzolą, granatem, rukolą i pomidorkami

                    VI   Zakąski, napoje, ciasto ( wszystko w cenie ) :

                    1. półmiski pieczonych mięs, serów, kabanosy
                    2. pomidory z mozarellą, bazylią i orzechami włoskimi z sosem winegrette
                    3. roladki szpinakowe z twarożkiem i suszonym pomidorem na kruchej sałacie z balsamico
                    4. mini hamburgery
                    5. galaretki drobiowe
                    6. mini tortille z kurczakiem i sosem czosnkowym
                    7. koreczki z piersi kurczaka w płatkach kukurydzianych z dipem czosnkowym
                    8. chleb z własnego wypieku z czarnuszką
                    9. napoje zimne bez ograniczeń
                    10. napoje gorące bez ograniczeń
                    11. ciasto, ciasteczka
                    12. owoce

                    Cena przyjęcia  – 200,00zł/os dorosła

                    w cenie pokrowce na krzesła, dekoracje, żywe kwiaty, podtalerze

                    Dzieci – 30% rabat

                    Dodatkowo jest możliwość zamówienia deseru w cenie 15 zł/porcja :

                    1. Mus truskawkowy na ciepło z lodami śmietankowymi
                    2. Panna cotta z frużeliną wiśniową
                    3. Deser lodowy z owocami i bitą śmietaną

                    Zapraszamy !

                    www.hoteldebianka.pl

                    Tel 158463984

                    Rezerwacja



                      All rights reserved. Designed by Ad360