Hotel i Restauracja Dębianka

Informujemy że w dniu 11.05.2025

 Restauracja   z powodu rezerwacji

będzie

nieczynna

za utrudnienia przepraszamy

Rezerwacja



    Hotel Dębianka: Restauracja, Catering, Wesela, Dla firm

    Hotel i Restauracja Dębianka

    W najbliższą niedzielę 11.05.2025 z powodu rezerwacji restauracja będzie nieczynna.

    Za utrudnienia przepraszamy

    Rezerwacja



      Hotel Dębianka: Restauracja, Catering, Wesela, Dla firm

      Hotel i Restauracja Dębianka

      Rezerwacja



        Hotel Dębianka: Restauracja, Catering, Wesela, Dla firm

        Hotel i Restauracja Dębianka

        Rezerwacja



          Hotel Dębianka: Restauracja, Catering, Wesela, Dla firm

          Hotel i Restauracja Dębianka

          Nasza Restauracja to nie tylko idealne miejsce na rodzinny obiad lecz zorganizowane u nas wesele, komunia, chrzciny, urodziny czy studniówka na długo pozostaną w pamięci gości za sprawą wyszukanego menu i niepowtarzalnej atmosfery.

          Do każdego zamówienia podchodzimy indywidualnie, służymy zawsze poradą i staramy się dostosować menu, wystrój sali czy stołu do oczekiwań Klienta.

          Poniżej przedstawiamy przykładowe menu na przyjęcie okolicznościowe :

          I Zupy :

          1. rosół drobiowy z makaronem
          2. krem z pieczarek z grzankami ziołowymi
          3. kolorowa zupa jarzynowa na rosole z lanymi kluseczkami
          4. aksamitna zupa kalafiorowo-serowa z prażonymi pestkami dyni
          5. krem z pieczonych papryk i pomidorów z grzanką parmezanową
          6. zupa grzybowa zabielana z warzywami i domową zacierką

          II Dania główne :

          1. medalion schabowy zapiekany pod pierzynką z  pomidorów, pieczarek, bazylii i mozarelli
          2. polędwiczki wieprzowe na podgrzybkach w śmietanie lub w szynce szwarcwaldzkiej na sosie z suszonych pomidorów
          3. roladka drobiowa faszerowana kolorowymi jarzynami w delikatnym sosie cytrynowo- koperkowym lub

          ze szpinakiem i serem feta w sosie z białego wina

          1. kąski z piersi kurczaka z w chrupiącej panierce
          2. pieczeń wieprzowa w sosie myśliwskim.
          3.  panierowana lub duszona kieszonka schabowa z farszem z pieczarek i sera
          4. pierś kurczaka faszerowana mozarellą, pomidorem i bazylią

          z kremowym sosem z suszonych pomidorów, czosnku, oregano i parmezanu

          III Dodatki do dania głównego :

          1. ziemniaki gotowane z koperkiem
          2. ryż zapiekany z warzywami
          3. kopytka szpinakowe
          4. frytki lub pieczone ziemniaczki
          5. kluski śląskie
          6. zestaw surówek (marchewka z jabłkiem, buraczki, surówka z białej kapusty)

          IV  Dania gorące dodatkowe (1 do wyboru)

          1. bogracz (gulasz wieprzowy z pomidorami, papryką, pieczarkami i kluseczkami)
          2. pieczona karkówka z cebulką na kapuście zasmażanej i z opiekanymi ziemniaczkami
          3. pierś kurczaka w kremowym sosie śmietanowo-musztardowo-miodowym podana z puree ziemniaczanym i surówką
          4. gyros ( wieprzowina po grecku tzatzyki, ryż, frytki, surówka z kapusty )
          5. paluszki drobiowe w panierce orzechowej na podgrzybkach w śmietanie w towarzystwie makaronu farfalle i fasolki szparagowej
          6. barszcz czerwony z krokietem lub z babeczkami lub z pasztecikami

           V Sałatki ( do wyboru 2 rodzaje ):

          1. wielowarzywna (100g )
          2. grecka (100g )
          3. z pieczarkami i szynką (100g )
          4. z selerem naciowym, orzechami, kurczakiem i mandarynkami (100g )
          5. z pieczonym burakiem, rukolą , sałatą rzymską, pomarańczami, karmelizowanymi orzechami i fetą ( 100g )
          6. z marynowaną gruszką, sałatą lodową , grillowaną cukinią , rukolą ,szpinakiem , serem pleśniowym, granatem i szynką szwarcwaldzką ( 100 g )
          7. sałatka z kabanosami, fasolką, szalotkami, porem i kukurydzą( 100g )
          8. sałatka gyros z kurczakiem ( 100g )

          VI   Zakąski ( 8 do wyboru ) :

          1. półmiski pieczonych mięs i wędlin ( faszerowane mięsa, szynki, kabanosy )
          2. roladki z pieczonego schabu z musem chrzanowym
          3. koreczki z pomidorków koktajlowych, mozarelli i bazylii
          4. sakiewki naleśnikowe z sałatką gyros na dipie pomidorowym
          5. łódki z cykorii z wędzonym łososiem i twarożkiem ziołowym
          6. muszle makaronowe faszerowane sałatką z tuńczyka
          7. galaretki wieprzowe lub drobiowe
          8. śledzie po japońsku, cygańsku lub koreczki
          9. mini burgery z chrupiącym kurczakiem
          10. smalczyk domowy
          11. tortille z sosem czosnkowym, warzywami i kurczakiem
          12. roladki z grillowanej cukinii z twarożkiem pomidorowym
          13. babeczki z musem z wędzonego łososia
          14. chleb własnego wypieku z czarnuszką

          VII Napoje, ciasta , owoce

          1. napoje zimne (soki 100%, coca cola, mineralna z cytryną i miętą) bez limitu
          2. napoje gorące bez limitu
          3. ciasto, ciasteczka
          4. owoce

          Cena – 200,00zł /osoba dorosła, dziecko 30% rabatu

          W cenie : dekoracja – żywe kwiaty, pokrowce na krzesła, bieżniki, kącik zabaw dla dzieci, możliwość korzystania z ogrodu

          Rezerwacja – zadatek 300,00zł, reszta po przyjęciu

          Podanie dokładnej liczby gości – 4 dni przed przyjęciem

          Zapraszamy !

          Rezerwacja



            All rights reserved. Designed by Ad360