Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /wp-content/themes/debianka/index.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /wp-content/themes/debianka/index.php on line 39

Hotel i Restauracja Dębianka

Restauracja Dębianka zatrudni osobę na stanowisku kelner-barman. Oferujemy : umowę o pracę, atrakcyjne zarobki, elastyczny harmonogram pracy, premie… Zainteresowanych prosimy o kontakt email debianka@data.pl lub tel 696493607.

Rezerwacja




    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /wp-content/themes/debianka/index.php on line 17

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /wp-content/themes/debianka/index.php on line 39

    Aktualności

    Hotel i Restauracja Dębianka

    Nasza Restauracja to nie tylko idealne miejsce na rodzinny obiad lecz zorganizowane u nas wesele, komunia, chrzciny, urodziny czy studniówka na długo pozostaną w pamięci gości za sprawą wyszukanego menu i niepowtarzalnej atmosfery.

    Do każdego zamówienia podchodzimy indywidualnie, służymy zawsze poradą i staramy się dostosować menu, wystrój sali czy stołu do oczekiwań Klienta.

    Poniżej przedstawiamy przykładowe menu na przyjęcie okolicznościowe :

    I Zupy :

    1. rosół drobiowy z makaronem

    2. krem z pieczarek z grzankami ziołowymi

    3. kolorowa zupa jarzynowa na rosole z lanymi kluseczkami

    4. aksamitna zupa kalafiorowo-serowa z prażonymi pestkami dyni

    5. zupa krem z brokułów z chrustem bekonowym

    6. aromatyczna francuska zupa cebulowa z tymiankiem i grzanką parmezanową

    II Dania główne :

    1. medalion schabowy zapiekany pod pierzynką z  pomidorów, pieczarek, bazylii i mozarelli

    2. polędwiczki wieprzowe na podgrzybkach w śmietanie lub w szynce szwarcwaldzkiej na sosie z suszonych pomidorów

    3. roladka drobiowa faszerowana kolorowymi jarzynami w delikatnym sosie cytrynowo- koperkowym lub ze szpinakiem i serem feta w sosie z białego wina

    4. eskalopki z indyka w chrupiącej panierce z płatków kukurydzianych

    5. pieczeń wieprzowa w sosie myśliwskim.

    6.  panierowana lub duszona kieszonka schabowa z farszem z pieczarek i sera

    III Dodatki do dania głównego :

    1. ziemniaki gotowane z koperkiem

    2. ryż zapiekany z warzywami

    3. kopytka szpinakowe lub kluski śląskie

    4. frytki lub pieczone ziemniaczki

    5. zestaw surówek (marchewka z jabłkiem, buraczki, surówka z białej kapusty)

    IV  Dania gorące dodatkowe (1 do wyboru)

    1. bogracz (gulasz wieprzowy z pomidorami, papryką, pieczarkami i kluseczkami)

    2. pieczona karkówka z cebulką na kapuście zasmażanej i z opiekanymi ziemniaczkami

    3. pierś kurczaka w kremowym sosie śmietanowo-musztardowo-miodowym podana z puree ziemniaczanym i surówką z kapusty pekińskiej

    4. pulpeciki wieprzowe w pieczarkowo-serowym sosie, ziemniaki, surówka

    5. paluszki schabowe w panierce orzechowej na podgrzybkach w śmietanie w towarzystwie makaronu farfalle i fasolki szparagowej

    6. barszcz czerwony z krokietem lub z babeczkami lub z pasztecikami

     V Sałatki (do wyboru 2 rodzaje ):

    1. wielowarzywna (100g)

    2. grecka (100g)

    3. z pieczarkami i szynką (100g)

    4. z selerem naciowym, orzechami, kurczakiem i mandarynkami (100g)

    5. prowansalska z fasolką szparagową, rzodkiewką, jajkiem, pomidorem…. (100g)

    6. sałatka z kalafiorem, brokułami, kurczakiem i sosem jogurtowym(100g)

    7. sałatka z kabanosami, fasolką, szalotkami, porem i kukurydzą(100g)

    VI   Zakąski, napoje, ciasto (wszystko w cenie) :

    1. półmiski pieczonych mięs i wędlin ( faszerowane mięsa, szynki, kabanosy )

    2. roladki z pieczonego schabu z pastą chrzanową

    3. pomidory z mozarellą, bazylią i winegrette

    4. sakiewki naleśnikowe z sałatką gyros na dipie

    5. łódki z cykorii z wędzonym łososiem i kawiorem

    6. muszle makaronowe faszerowane sałatką z tuńczyka

    7. galaretki-wieprzowe, drobiowe lub warzywne

    8. śledzie po japońsku, cygańsku, z kaparami lub koreczki

    9. chleb wiejski z czarnuszką

    10. napoje zimne

    11. napoje gorące

    12. ciasto, ciasteczka

    13. owoce

    Cena 135,00zł /osoba dorosła , dziecko 30% rabatu

    Zapraszamy !

    Rezerwacja




      Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /wp-content/themes/debianka/index.php on line 17

      Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /wp-content/themes/debianka/index.php on line 39

      Aktualności

      Hotel i Restauracja Dębianka

      MENU NA PRZYJĘCIE KOMUNIJNE W 2022 ROKU :

      I Zupy ( 1 do wyboru ) :

      1. rosół drobiowy z kurczaka i kaczki z makaronem
      2.  krem szparagowy z grzankami ziołowymi i chipsami z boczku
      3.  wiosenna zupa z różyczkami brokuła, kalafiora i minimarchewką na rosole
      4. z lanymi kluseczkami i klopsikami mięsnymi

      II Dania główne ( 1 do wyboru ) :

      1. roladka drobiowa z kolorowymi warzywami w sosie śmietanowo-musztardowo-miodowym
      2. polędwiczki wieprzowe z sosem grzybowym z podgrzybków
      3. de volaile z masłem ziołowym
      4.  koperta schabowa z pieczarkami i serem w sosie własnym z aromatem wędzonej papryki
      5. roladka z indyka ze szparagami i camembert otulona bekonem z delikatnym sosem holenderskim

      Dla dzieci :

      1. Chrupiące nugetsy z polędwiczek drobiowych
      2. Klopsiki wieprzowe w sosie śmietanowo-koperkowym
      3. Pierożki „ruskie” z masłem

      III Dodatki do dania głównego :

      1. wczesne ziemniaki z koperkiem
      2.  kluski śląskie
      3.  mini kopytka szpinakowe4. frytki

      zestaw surówek dla każdego (buraczki z chrzanem, surówka colesław, mizeria z ogórków)

      dla dzieci : surówka z marchewki z jabłkiem

      IV  Dania gorące dodatkowe ( 1 do wyboru )

      1.  karkówka z pieca podana na kapuście zasmażanej z pieczonymi ziemniakami
      2.  pierś kurczaka zapiekana z mozarellą, pomidorem i pesto bazyliowym
      3. podana z puree ziemniaczano-marchewkowym i mixem sałat z winegrette
      4. barszcz czerwony z babeczkami z kruchego ciasta z kurczakiem i pieczarkami lub kiełbaskami w cieście francuskim
      5.  buef strogonoff

      Dla dzieci :

      1. pizza z szynką i serem lub
      2. naleśniki z konfiturą truskawkową, bitą śmietaną i owocami

      V Sałatki ( do wyboru 2 rodzaje ):

      1. wielowarzywna (100g)
      2. grecka (100g)
      3.  cezar – z kurczakiem, sałatą, pomidorkami, grzankami i sosem jogurtowym
      4.  z tortelini, porem, serem, szynką, papryką, kukurydzą i ogórkiem z sosem czosnkowo-jogurtowym
      5. z marynowaną gruszką, mixem sałat, gorgonzolą, granatem, rukolą i pomidorkami

      VI   Zakąski, napoje, ciasto ( wszystko w cenie ) :

      1. półmiski pieczonych mięs i wyrobów wiejskich
      2. roladki z szynki wiejskiej z sałatką chrzanową, oliwką i papryką
      3. pomidory z mozarellą, bazylią i orzechami włoskimi z sosem winegrette
      4. roladki szpinakowe z twarożkiem i łososiem na kruchej sałacie z balsamico
      5. tartinki wielosmakowe (mini kanapeczki z bagietki)
      6. galaretki drobiowe
      7. mini tortille z kurczakiem i sosem czosnkowym
      8. koreczki z piersi kurczaka w płatkach kukurydzianych z dipem czosnkowym
      9. chleb z własnego wypieku z czarnuszką
      10. napoje zimne bez ograniczeń
      11. napoje gorące bez ograniczeń
      12. ciasto, ciasteczka
      13. owoce

      Cena przyjęcia  – 150,00zł/os dorosła

      Dzieci – 30% rabat

      Dodatkowo deser w cenie 14 zł/porcja :

      1. Mus truskawkowy na cieplo z lodami śmietankowymi
      2. Panna cotta z frużeliną wiśniową
      3. Deser lodowy z owocami i bitą śmietaną

      Zapraszamy !

      www.hoteldebianka.pl

      Tel 158463984, 698105705

      Rezerwacja




        Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /wp-content/themes/debianka/index.php on line 17

        Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /wp-content/themes/debianka/index.php on line 39

        Aktualności

        Hotel i Restauracja Dębianka

        Rezerwacja



          All rights reserved. Designed by Ad360